Neustále zdokonaľovanie a kvalitné materiály

Aj napriek dlhoročným skúsenostiam v oblasti stavebníctva sa stále snažíme zdokonaľovať aj v procese výstavby a aj vo výbere moderných a kvalitných materiálov. Venujeme pozornosť detailom a tak sa snažíme zabezpečiť kvalitu prevedenia a estetiku modernej architektúry.

Naše služby v oblasti stavebníctva:

  • kompletná realizácia stavieb
  • realizácia interiérov (obklady, dlažby, sanita, podlahy, interiérové dvere)
  • záručný servis

Môžete realizovať iba časť projektu, napríklad iba hrubú stavbu?

Áno, ak sa rozhodnete pre čiastkovú realizáciu stavby, je táto možnosť dostupná. Okrem toho však ponúkame aj komplexné služby, ktoré zahŕňajú nielen hrubú stavbu, ale aj dokončovacie práce a interiérové úpravy podľa vašich predstáv.

Poskytujete aj služby stavebného dozoru?

Áno, zabezpečujeme aj stavebný dozor počas realizácie stavieb, aby sme garantovali ich kvalitu a bezpečnosť. Náš tím skúsených odborníkov sa postará o to, aby všetky práce prebehli podľa plánu a sú v súlade so všetkými platnými normami a predpismi.

Je možné prispôsobiť projekt podľa našich individuálnych požiadaviek?

Áno, naša firma je flexibilná a pripravená prispôsobiť sa vašim potrebám a požiadavkám, aby sme zabezpečili uspokojenie vašich očakávaní.

Od konzultácie ku kolaudácii

Kompletný proces realizácie stavby od začiatočnej konzultácie a tvorby projektových dokumentov až po dôkladný dohľad počas výstavby a následnú kolaudáciu zaručuje kvalitné a bezpečné dokončenie stavby podľa presných požiadaviek klienta. S naším skúseným tímom profesionálov môžete byť istí, že váš projekt bude úspešne uskutočnený a bude plne zodpovedať vašim očakávaniam.

Ako to prebieha

01

Príprava projektu a projektová dokumentácia

Vytvorenie projektu a súvisiacej dokumentácie v súlade so špecifikáciami klienta. Zabezpečenie potrebných podkladov k získaniu stavebného povolenia.

02

Realizácia stavby

Začatie stavebných prác na základe schváleného projektu a povolenia. Riadenie výstavby a dozor nad správnym priebehom prací.

03

Kolaudácia

Vykonanie kolaudácie na záver stavby a overenie jej zhody so schváleným projektom a legislatívnymi požiadavkami. Zabezpečenie príslušných osvedčení a dokladov o dokončení stavby.

04

Odovzdanie stavby

Po dokončení stavby vykonáme odbornú kontrolu kvality. Následne sa pripraví potrebná dokumentácia a uskutoční sa oficiálne odovzdanie novým vlastníkom alebo správcom.

Náš tím

certifikovaný stavebný dozor

Ing. Martin Struss

Ing. Martin Struss

Predaj nehnuteľností a projektový manažér

Ing. Martin Tomko

Ing. Martin Tomko

Predaj nehnuteľností a projektový manažér

Mgr. Tomáš Štefan, PhD.

Mgr. Tomáš Štefan, PhD.